ma aflu in concediu medical si vreau sa merg la un concurs pentru ocuparea unui post vacant. Mentionez ca am fost internata cateva zile , iar la iesire din spital mi s-au mai dat cateva zile de medical.
Pot participa la concurs?
Un contract individual de munca incheiat pe durata determinata poate printr-un act aditional sa i se modifice durata, in sensul sa il fac cim pe durata nedeterminata?
s-a scos la concurs post temporar vacant de economist IA- biroul achizitii in cadrul unei institutii. Daca am vechime de 6 ani si 7 luni intr-o banca dar am avut alta incadrare pot participa la concurs
Am formulat un recurs la o sentinta civila, am uitat sa mentionez ca fiind institutie publica suntem scutiti de plata taxei de timbru si am primit citatia cu mentiunea de a timbra o anumita suma. Trebuie sa fac o cerere sau o precizare prin care sa precizez ca suntem scutiti de plata taxei de timbru?
Avem o angajata cu cim pe durata nedeterminata in functia de asistent medical. Conducerea unitatii ar dori sa ii desfaca cim deoarece este dependenta de medicamente de psihiatrie, iar la felul in care se prezinta nu poate fi lasata cu pacientii. I-am cerut in scris printr-o adresa( pe care a semnat-o de primire) sa aduca un certificat medical inclusiv cu aviz psihiatric din care sa rezulte starea ei de sanatate actuala , ( pe care nu l-a prezentat ,desi i-am cerut sa il aduca in 10 zile) ca sa putem face o adresa la comisia de expertizare a capacitatii de munca pentru a putea macar sa se pensioneze. Mentionez ca in ultima luna a fost internata la psihiatrie de unde si-a adus concediu medical. Cum putem proceda sa ii desfacem cim , pentru ca nu mai poate fi lasata sa intre in contact cu pacientii