avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

s-a scos la concurs post temporar vacant de economist IA- biroul achizitii in cadrul unei institutii. Daca am vechime de 6 ani si 7 luni intr-o banca dar am avut alta incadrare pot participa la concurs
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 20:47, 17 August 2016
Ce conditii sunt prevazute pentru participarea la concurs ?
studii in specialitate minim 6 ani si jumatate.
Conditiile impuse sunt absolvent de studii superioare si 6ani si 6luni vechime in specialitate .Vorbim despre specialitate economica in acest caz.(indiferent de specializare)daca nu exista o cerinta expres prevazuta in acest sens. Daca in banca ati desfasurat acest gen de activitate,atunci va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! Crys ciuci Crys ciuci Buna ziua. Anuntul privind organizarea concursului de incadrare a posturilor vacante pentru postul de economist debutant in birou achizitii si monitorizare ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la promovare ContSters130836 ContSters130836 Functionar public, angajat al institutiei din 2005 pe studii medii, la politia comunitara, absolvent al Facultatii de drept si Administratie publica, anul ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor _Cris_ _Cris_ Buna ziua,am si eu o intrebare referitoare la vechimea in specialitatea studiilor absolvite,doresc sa particip la un concurs pt a ocupa un post de ... (vezi toată discuția)