avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitatea studiilor

Buna ziua,am si eu o intrebare referitoare la vechimea in specialitatea studiilor absolvite,doresc sa particip la un concurs pt a ocupa un post de economist,mentionez ca lucrez de 8 ani in vanzari pe studii superioare,la acel moment eram absolventa de studii ingineresti,la incadrare pe post nu era specificat un anumit domeniu ci doar studii superioare de lunga durata,intre timp am absolvit si studii economice, pt postul de economist imi este solicitata vechime in specialitatea studiilor 5 ani si mentionez ca studiile mele economice au fost absolvite anul acesta,pot participa la concurs?Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 9 August 2018
Nu puteti participa la concurs , intrucat nu indepliniti conditia vechimii in specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechimea in specialitatea studiilor ailimafamee ailimafamee Buna ziua! Va rog sa-mi oferiti, daca se poate, cateva explicatii cu privire la \"vechimea in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor felico2 felico2 Doresc sa particip la un concurs la care doua din conditii sunt: \"studii superioare; vechime in specialitatea studiilor=5 ani.\" Am o indoiala daca ma ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)