avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate exu

Activitate exu

Nu am platit nimic doar o somatie am avut prin 2016 ...si acuma sau trezit sa imi trimita somatie sa platesc in 5 zile...etc

romibaro a scris:

daca din 2015 nu ati mai facut nicio plata si nu ati recunoscut in scris datoria, s-a prescris dreptul de a cere suma respectiva. puteti ignora mesajul.

Buna ziua o intrebare am.Am primit pe mail o somatie de o restanta din 8.10.2015 care sunt amenintat de executare silita .Se poate asa ceva dupa 8 ani?Multumesc
Răspuns la discuția Poprirea si somajul tehnic
Pai cum poprirea nu este executare silita...Adica daca eu am avut un credit care nu l-am platit si acuma am poprire pe salar nu inseamna executare silita...Adica acuma mai iau jumate de salar daca intru in somaj tehnic eu mai raman cu ....nimic
Buna ziua daca doamne fereste intru in somaj tehnic ce se intampla cu popririle pe care le am acuma?
multumesc mie imi este frica sa nu ma dea afara,ar avea voie sa fiu dat afara?
Buna ziua am mai multe popriri si salariul se da in mana problema ii ca ma tot cearta angajatorul ca sa saturat sa imi faca poprire.Intrebarea este pot de exemplu sa deschid cont la banca sa imi bage salariul pe cont si sa imi faca banca poprirea ca sa nu mai faca angajatorul?Va rog mult ajutatima
Va multumesc
Buna ziua am o porprire de un an iar acuma a venit o hartie in care scrie dosar executional nr.... Incheiere (eliberare suma consemnata).Dar nu inteleg .Va rog ajutatima.Va multumesc
Discuție O intrebare
Buna ziua am un apartament care ii pe numele lu tata care a decedat iar si mama a decedat.Vreau sa fac succesiunea cand voi avea bani problema ii ca mama are un copil din prima casatorie care el a plecat cu sotia lui in italia dar a decedat si el acuma 5 ani.Voi putea face succesiunea tinand cont ca nu am certificat de deces .
Răspuns la discuția Un sfat- poprire pe salariu
Cum as putea opri executarea?din cauza ca am probleme cu angajatorul
Buna seara am o intrebare daca am 6 popriri pe salar am vreo varianta?Va astept un raspuns.Va multumesc