avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate gabita78

Activitate gabita78

Răspuns la discuția Asigurare
Multumesc
Discuție Asigurare
Buna ziua. Am avut un credit garantat cu ipoteca la o banca. Am facut refinantare si am schimbat imobilul adus garantie. S-a scos ipoteca de pe primul apartament dar am avut si asigurare cesionata in favoarea bancii pe toata durata creditului platita in avans o data pe an pana in luna august 2015. Mai pot primi ceva bani inapoi de la asigurari?
Discuție partaj
Buna ziua. Varul meu impreuna cu sotia au cumparat un apartament cu Prima Casa in urma cu 2 ani. Acum se gandesc la divort. Creditul e pe numele amandurora si in urmatorii 3 ani nu pot vinde apartamentul sa plateasca creditul si sa-si imparta diferenta caci nu le permite contractul. Ea ar vrea sa renunte, se pare la apartament, asa zice deocamdata, dar se pot face ceva acte notariale sa preia el creditul in continuare si sa-i ramana lui apartamentul, sau ce s-ar putea face? Multumesc.
Răspuns la discuția Mostenire
multumesc, i s-ar fi spus sotiei de catre un avocat am inteles, ca au si parintii si fratii dreptul, de asta vroiam lamuriri
Discuție Mostenire
Buna ziua, 2 soti au divortat recent si au 2 copii, unul minor si unul major. Casa e pe numele fostului sot, cumparata in timpul casatoriei, care e foarte bolnav. In cazul decesului acestuia pot veni la mostenire si parintii si fratii lui? Multumesc.