avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare

Buna ziua. Am avut un credit garantat cu ipoteca la o banca. Am facut refinantare si am schimbat imobilul adus garantie. S-a scos ipoteca de pe primul apartament dar am avut si asigurare cesionata in favoarea bancii pe toata durata creditului platita in avans o data pe an pana in luna august 2015. Mai pot primi ceva bani inapoi de la asigurari?
Cel mai recent răspuns: gabita78 , utilizator 11:09, 5 Mai 2015
Aveti dreptul sa solicitati un retur de prima la rezilierea contractului, dar veti primi partea aferenta riscului neexpirat, de exemplu, daca ati achitat pentru 12 luni in august 2014, calculul pro-rata temporis v-ar da dreptul la cca. 1/4 din prima, daca mai sunt 3 luni neexpirate. Calculul se efectueaza la nivel de zile, nu ca in exemplul meu simplificat.

Succes!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare avramut loredana avramut loredana Am 2 credite: unul de nevoi personale in valoare de 10000 pe 10 ani si unul ipotecare de 28000 pe 40 ani ambele in euro si ambele variabile. La cel de nevoi ... (vezi toată discuția)
Constituirea a 2 ipoteci asupra unui singur imobil sonia.maria sonia.maria Este posibil ca asupra unui singur imobil (apartament) sa se constituie 2 ipoteci pt a garanta 2 credite ,in situatia in care pt primul credit s-a constituit 1 ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati banca margareta_71 margareta_71 Buna ziua, Am avut doua credite la banca, credite de nevoi personale cu ipoteca pe un apartament si celelalt pe un teren extravilan. Creditul cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)