avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate PP9728BA

Activitate PP9728BA

Buna ziua! În dată de 20.08.2016 am primit o factură de la Vodafone în valoare de 300 Ron. Eu NU am avut niciodată abonament la Vodafone deci cineva a făcut un abonament pe numele meu. Suspectul este un fost coleg de serviciu , care avea acces la CI-ul meu scanat din sistemul informatic al firmei unde lucram , este prieten foarte bun cu un tip de la un magazin Vodafone si pe factura apar 2 telefoane + o tabletă , deci 2 abonamente de voce + abonament de date. Ieri l-am văzut pe fostul coleg cu o tabletă de Vodafone . Ce pot face? Unde sa depun plângeri? Mulțumesc!
Unde pot depune o plângere împotriva celor de la ANAF? Pentru anumite popriri abuzive? Multumesc
Răspuns la discuția Popriri abuzive PFA inactiv
Am inteles. Am fost azi si am discutat la Finanțe,marți voi avea suspendarea de la ORC si voi depune D200 rectificat pentru anul 2015. Sumele care mi s-au tras prin poprire le pot recupera? A doua problema...am primit notificarea de la Finanțe ca am poprire pe toate conturile bancare inclusiv la angajator. Pai atunci mi se trag banii de 2 ori...odată prin angajator si inca odată din contul bancar. De 3 luni mi se trag 50% din salar pe contul de salariu iar acum aceleași sume se trag si prin angajator? E legal?
Buna ziua! In 2015 mi-am deschis un PFA.Dupa 3 saptamani de activitate mi-am depus declaratia 210 parca la AFP Mures , iar dupa o luna jumate contractul de prestari servicii pe care il aveam cu o firma s-a incheiat.Dupa aceea NU s-au mai primit bani in contul de PFA sau personal , deci practic NU am mai lucrat de pe PFA. Momentan am 2 popriri in valoare totala de 2300 ron de la AFP Mures pe contul de salariu la firma unde lucrez acum,sunt doua dosare de executare deci mi se retin 50% din salarii si astazi am primit inca o noua notificare de la AFP Mures cum ca din nou am un dosar de executare silita in valoare de 674 lei - Impozit pe venituri din activitati independente 462 lei , Contributii asigurari sociale de sanatate 156 ron si contrib.asigurari sociale de stat 56 lei. Declaratia fost depusa DOAR pentru anul 2015. Cum se poate ca AFP continua sa scoata de nu stiu unde sume pentru impozite si taxe cand eu lucrez momentan ca angajat si NU pfa iar acea firma plateste asigurari de sanatate si tot tot pentru mine? Asta deja este a treia poprire.Ce pot face?Multumesc
cyan a scris:

Atunci luati legatura cu EOn pentru a va informa cum se deviaza teava si se mutacontorul si cu firma de instalatii ptr a afla informatii cum a intrat pe proprietatea dvoastra ptr a efectua lucrari deoarece nu se pot efectua lucrari pe un teren fara acceptul proprietarului.
Doar nu au inceput lucrarile doar la indemnul vecinului "Bagati teava ca eu hranesc catelul omului!"
Daca ati lasat vecinul sa va hraneasca catelul asta nu inseamna ca i-ati dat si acceptul sa-si construiasca si ceva anexe sau o piscina pe terenul dvoastra.


Corect.insa nu stiu ce firma a instalat tevile,iar vecinul nu vrea sa imi spuna numele firmei si nimic despre ei. Ma voi duce la politie si la eon gaz
Am inteles. Pai ideea este ca o firma de instalatii a instalat tevile si nu E-On Gaz,furnizorul de gaze.
Nu eram acasa,am mentionat deja! Vecinul avea cheia de la poarta pentru ca hranea cainele nostru.E simplu. Pai din moment ce nu am un acord verbal / scris cu vecinul nu vad de ce ar trebui sa il dau in judecata,tevile lui practic stau ILEGAL in curtea mea,nu?
Buna ziua! Un vecin si-a tras niste tevi de gaz prin curtea mea (gradina mea din fata casei) in mod ilegal,in sensul ca firma care i-a facut instalarea nu a cerut permisiunea de a instala acele tevi in curtea mea,nici vecinul nu a cerut permisiune,am avut o cearta acum aproximativ 2 ani de zile pe tema asta,nu m-am putut intelege cu el,contorul de gaz l-au sudat pe gardul meu.Instalarea s-a facut acum 2 ani,intre timp nu au mai fost probleme,insa acum doresc sa imi schimb gardul din fata casei,gardul vechi nu il pot demola fara sa dau jos contorul lui de gaze,in plus doresc sa dispara tevile de gaz din curtea mea.Mentionez ca eu NU i-am permis nici verbal nici pe hartie sa instaleze acele tevi in curtea mea si nici sa instaleze contorul de gaz pe gardul meu,toate acestea s-au facut in lipsa mea. Astazi i-am spus ca dorescc sa schimb gardul si sa dispara contorul lui de gaze de acolo,insa el a devenit violent si m-a amenintat.Ce pot face?multumesc
Si acea notificare despre care vorbiti Dvs cum o pot face?Multumesc
Da,normal. Si sincer nu ii intereseaza deloc.