Sunt intr-o situatie ... ciudata. In timpul casatoriei am cumparat impreuna cu fosta sotie un apartament. In urma cu 2 ani fosta a plecat in UK, a dat divort si a refuzat sa mai plateasca ratele la apartament (nici un leu). Am fost la banca si mi-au dat cu "FLIT" (sotia este titularul creditului si eu coplatitor), ei au spus ca trebuie sa-si recupereze banii, cum impartim noi platile nu este problema bancii. Copilul (7 ani) va ramane in custodia mea si nu vreau sa pierd casa, cum am platit 2 ani pot sa platesc si in continuare, dar nu vreau sa termin de platit si sa impart casa cu ea la sfarsit. Orice sfat este binevenit.
Am un baietel de 6 ani, iar sotia a plecat la munca in strainatate si mi-a spus clar ca nu se mai intoarce acasa. Pana anul trecut in noiembrie (cand a fost acasa si am avut ultima discutie) a mai trimis ceva bani, dar decand a plecat nu a mai trimis nici un ban.
Doresc sa cer divortul dar ma tem sa nu pierd copilul ( sa fie incredintat mamei).
Ce sanse credeti ca am sa-mi fie incredintat copilul?
Am mari indoieli asupra corectitudinii costurilor solicitate de asociatia de proprietari, de aceea am refuzat sa mai platesc, ceea ce s-a dovedit o idee nu tocmai "buna", deoarece acum sunt actionat in instanta de asociatia de proprietari pentru recuperarea sumelor restante.
Am disponibil o metoda prin care sa cer verificarea intocmirii listelor de plata afisate de asociatie?