Avand in vedere ca este interzisa publicarea unei intrebari in mai multe forumuri.... odata postata o intrebare intr-o categorie de forum gresita, exista posibilitatea sa poata fi stearsa, pentru a o putea reposta in categoria corecta?
Ma intereseaza sa si obtin un raspuns, nu sa "zaca" acolo intrebarea degeaba :( ...
Tin sa precizez, ca nu s-a postat inca nici un raspuns intrebarii mele, si din ce am vazut pe forumul "suport tehnic", in acest caz este posibila stergerea intrebarii respective.
Am fost la primaria de care apartin sa cer anumite informatii. Aceste informatii implica activitatea fara autorizatie desfasurata in imediata apropiere a locuintei mele de catre un vecin, plus ca nu respecta nici distanta legala fata de gardul locuintei mele etc. ... Mi s-a confirmat ca Nu i-au eliberat autorizatie de functionare dar in acelasi timp m-au lasat sa inteleg cum ca ar fi in regula si eventual sa cad la mica intelegere cu el, ca la ei distanta e de 1.90 m lasand a se intelege ca indiferent de natura constructiei sau activitatii, 1.90 m "e la ei" :O; si in ultima faza ca nu il (pe el, pe functionarul desemnat) intereseaza ce activitate desfasoara, nu-l cunoaste..." (pe vecin). Insa mi-a cerut numele vecinului, i l-am oferit, nu mi-a oferit sansa sa depun vre-o sesizare/reclamatie etc.... :) Trecand peste astea cat si peste tonul si atitudinea folosite, in decursul aceleiasi zile, ma trezesc si cu vecinul la poarta cerandu-mi socoteala cum ca l-as fi reclamat, informat bineinteles de catre respectivul functionar care "nu-l cunostea". Asadar, intrebarea mea vine de la sine: este etic ca intr-un astfel de context functionarul sa divulge tertei parti/persoanei in cauza, demersul meu ?(fie el si pur informativ, pt. ca repet, nu l-am reclamat).
Insa, daca ma voi decide sa fac si reclamatie vecinului, iar respectivul functionar mi-ar refuza demersul sau ar incerca sa-l "evite" si ar proceda la fel informand persoana in cauza, catre cine as putea face o sesizare si cu privire la conduita acestuia, catre primar sau ma pot indrepta direct catre vreo autoritate in domeniu?
Buna seara, revin asupra acestui subiect cu mentiunea ca intre timp constructia service-ului auto s-a realizat la o distanta totala de gardul casei mele de aprox. 4 metrii. Acesti 4 metrii reprezentand in acelasi timp drumul de acces intre case (a mea si a vecinului cu service-ul auto).
**Distanta totala de la usa casei pana la constructie este de nici 10 metrii.
O alta precizare este ca am fi luat masuri inainte de realizarea constructiei dar fiind o casa la tara in care nu locuim prmanent, am fost pusa in fata faptului implinit.
Asadar, intrebarea la momentul actual este ce fel de demers pot face catre Inspectoratul Jud. de PSI- SU si ISC in contextul in care vecinul in cauza nu si-a autorizat constructia in nici un fel, si evident aceasta nu este inregistrata ca si deservind un service auto ?