avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Activitate anakyn

Activitate anakyn

Stie cineva ce se mai aude cu recuperarea taxei in 5 ani? am inteles ca ar fi fost sanctionata aceasta decizie de a se restitui taxa de poluare in 5 ani. se va da anul asta vreo ordonanta prin care sa se restituie taxa intr-o singura rata sau ramane in continuare faza cu 5 ani?
Răspuns la discuția Timbru mediu 2014
chitanta TS4A nr. 5341274/08.01.2013
timbrul de mediu a intrat in vigoare din martie 2013, deci nu are nico treaba decizia aia, ori ian 2013 ori ian 2011 tot aia era.
Răspuns la discuția Timbru mediu 2014
stiam ca nu se poate recupera timbrul de mediu, da niste nr la dosare cu timbru de mediu recuperat sa vad si eu daca stii exact ca se poate.
Timbrul de mediu platit in 2014 decembrie se poate recupera in instanta?
E vreun avantaj daca il platesc acu in decembrie 2014 sau sa il las pana pe 5 ianuarie anul viitor? am vreun avantaj in vreouna din situatii, in afara de faptul ca in ian e cu 20 lei mai ieftin datorita cursului valutar de referinta in calculul taxei. ms.
Răspuns la discuția Refuz de a da fiscal
stiu ca daca se da in judecata si se castiga, cheltuielile de judecata le suporta tot vanzatorul, deoarece e obligatia lui de a da fiscal. asa daca el scoate fiscal intre timp, ramane pagubit de banii dati la avocat cumparatorul? pai daca data de pe fiscal e ulterioara cererii din instanta, ar trebui pus tot vanzatorul la plata. de aia intrebam de termenul de asteptare, 30 de zile daca se asteapta e clar ca e vina vanzatorului, dupa 30 de zile se platesc si amenzi la taxe si impozite pt nedeclararea la timp etc.
Răspuns la discuția Refuz de a da fiscal
bun, si ce se intampla daca intre timp ii vine mintea la cap vanzatorului si scoate fiscalul, dar a fost actionat in instanta deja?
cat timp se asteapta sau care e termenul prevazut in lege pt a da in judecata un vanzator de masini care refuza sa dea fiscalul cumparatorului? 30 de zile de la data contractului de vanzare cumparare sau cum e ?
Răspuns la discuția Numere rosii, al doilea set
dar la inmatricularea definitiva iti mai cere fiscal de la vanzatorul/vanzatorii din alte judete si care au scos un rand de rosii? sau daca acel vanzator e din acelasi judet cu tine, se schimba ceva? la inmatricularea definitiva nu trebuie fisa de inmatriculare completata cu numele tau la o pozitie si la cea de-a doua (la vanzator) cu mentiunea "neinmatriculat"?
Răspuns la discuția Inmatriculare masina
pana la urma se da in judecata si cu hotararea respectiva se inmatriculeaza fara fiscalul lui, dar ma gandeam ca mai sunt si alte metode fara a se ajunge la instanta.
Răspuns la discuția Numere rosii, al doilea set
cum ai rezolvat pana la urma? ti-a trebuit fiscal de la intermediar, sau cum ai facut?