avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz de a da fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz de a da fiscal

cat timp se asteapta sau care e termenul prevazut in lege pt a da in judecata un vanzator de masini care refuza sa dea fiscalul cumparatorului? 30 de zile de la data contractului de vanzare cumparare sau cum e ?
Cel mai recent răspuns: anakyn , utilizator 15:59, 26 Octombrie 2014
Nu exista un termen de asteptare. Oricand dupa refuz.
bun, si ce se intampla daca intre timp ii vine mintea la cap vanzatorului si scoate fiscalul, dar a fost actionat in instanta deja?
Cererea ramane fara obiect.
stiu ca daca se da in judecata si se castiga, cheltuielile de judecata le suporta tot vanzatorul, deoarece e obligatia lui de a da fiscal. asa daca el scoate fiscal intre timp, ramane pagubit de banii dati la avocat cumparatorul? pai daca data de pe fiscal e ulterioara cererii din instanta, ar trebui pus tot vanzatorul la plata. de aia intrebam de termenul de asteptare, 30 de zile daca se asteapta e clar ca e vina vanzatorului, dupa 30 de zile se platesc si amenzi la taxe si impozite pt nedeclararea la timp etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Cum il pot actiona in instanta? geo_soft geo_soft Buna ziua, Tebuie sa actionez pe cineva in instanta eu sunt dintr-un oras el in alt oras pot sa il actionez in orasul meu? ca sa stiu de unde imi iau ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare cumparare masina. CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, astazi mi-a venit prin posta o amenda de rovinieta pentru o masina care am vandut-o in 2010 (amenda e din iulie 2014). In 2010 de fapt am vandut ... (vezi toată discuția)