Bună ziua! Se poate, vă rog, să - mi spuneți dacă rudele unei persoane decedate sunt obligate ca la plata lunară a întreținerii, sa fie obligatorie plata fondului de rulment? Mulțumesc!
Buna seara,
Se poate sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu cele pe care vi le voi descrie?
In urma decesului tatalui sotului meu, printre alte bunuri care vin la masa succesorala, este si un teren pe care socrul meu l-a dobandit prin mostenire de la parinti.
Precizez ca sotul meu este primul copil, din prima casatorie, iar socrul s-a recasatorit si din a doua casatorie mai are un fiu.
Intrebarea mea este urmatoarea: avand in vedere ca terenul socrului este mostenire de la parinti, cea de-a doua sotie are dreptul la acest teren si daca are, ce cota parte i s-ar cuveni?
Multumesc,
Buna ziua,
Daca intr-o zi am circulat fara rovinieta si astept sa mi se comunice amenda, dar pana atunci circul fara rovinieta, pot primi mai multe amenzi?
Multumesc,
Buna ziua,
Avand in vedere ca intr-o firma de transport, principala sursa de venit, sunt masinile, se poate institui sechestrul pe aceste bunuri pentru stingerea datoriilor la bugetul de stat?
Multumesc,
Momentan, debitul este in cuantum de 13000 Ron, deci nu fac obiectul discutiei pentru insolventa.
Autoritatile, deja m- au somat cu privire la plata sumei sau daca nu, sa prezint diverse acte, in vederea punerii sechestrului.
Cum ar trebui sa procedez daca vreau suspendarea activitatii sau incetarea definitiva?
Multumesc,
In cazul in care, din luna ianuarie 2017, nu s-a inregistrat nicio activitate pe firma, insa debitele curg in continuare, deoarece cheltuielile cu angajatii s-au acumulat sub forma de datorie, cum trebuie sa procedez sa nu incetez activitatea definitiv, dar sa nu mai acumulez datorii la bugetul de stat?
Si daca decid incetarea definitiva a activitatii, ce cai trebuie sa urmez?