avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Se poate, vă rog, să - mi spuneți dacă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Se poate, vă rog, să - mi spuneți dacă rudele ...

Bună ziua! Se poate, vă rog, să - mi spuneți dacă rudele unei persoane decedate sunt obligate ca la plata lunară a întreținerii, sa fie obligatorie plata fondului de rulment? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 21 Iunie 2022
Doar mostenitorii care accepta succesiunea. Cei care nu, nu sunt obligati nici la plata cheltuielilor de intretinere. Daca succedsiunea a fost acceptata, sunt obligati la plata, conform cotei lor.
Ultima modificare: Luni, 20 Iunie 2022
latka, utilizator
In cazul decesului proprietarului bunului imobil,in urma dezbaterii succesiunii si eliberarea certificatului de mostenitor
,beneficiarii acestuia detin obligatia sa achite debitele in sarcina bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiinþarea contractului din cauza neexecutãrii fortuite a întreþinerii de cãtre debitorul iniþial mihai09 mihai09 in cazul decesului unuia dintre debitorii (soţi) obligatiei de intretinere creditorul trebuie sa isi dea acordul sa fie intretinut de mostenitorii debitorului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua . am și eu o nelămurire și as dori răspunsuri ... LoredanaM. LoredanaM. Bună ziua . Am și eu o nelămurire și as dori răspunsuri din partea celor care cunosc mai bine situația. Locuim într un bloc unde sunt mulți ... (vezi toată discuția)
Plata intretinerii, conditionata de achitarea fondului de rulment horatiucalancea horatiucalancea Am avut o discutie cu casiera asociatiei care a vrut la un moment dat sa-mi perceapa penalitati pentru o suma reprezentand fondul de rulment desi nu erau ... (vezi toată discuția)