Buna ziua,
Daca intr-o zi am circulat fara rovinieta si astept sa mi se comunice amenda, dar pana atunci circul fara rovinieta, pot primi mai multe amenzi?
Multumesc,
Conform dispozitii in vigoare daca sunteti depistat circuland pe drumul public fara rovinieta valabila-pe tonsoanele de drum este aceasta este obligatorie,autoritatea competenta va dispune incheierea cate unui document de sanctionare pe luna-indiferent de cate ori sunteti depistat ca circulati pe parcursul acelei luni calendaristice fara rovinieta
Amenda vinieta
Asaf
Daca am primit o amenda pentru circulatia cu vinieta expirata, contraventia fiind savarsita pe 26.03.2017, iar constatarea facuta pe 20.06.2017, mai pot fi ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta
Neama Adrian
Buna seara,
Am uitat ca mi-a expirat rovinieta in 18.11.2018 si am primit acasa prin posta ca am circulat fara rovinieta in 22.11.2018, PV-ul este cu data de ... (vezi toată discuția)
Rogvineta
Peugeot3145
Buna seara.Pot primi mai multe amenzi pentru ca am circulat pe mai multe drumuri care au camera.?Am uitat cind expiră rogvineta. Am primit deja una si am ... (vezi toată discuția)