Cum pot accesa tabelul de creante daca administratorul nu vrea sa stea la discutie cu noi.Am cerut si in scris sa ne treaca in tabel,am facut o cerere comuna cu toti salariatii disponibilizati (100)cerere facuta din 24 nov 2014,si nici acum nu ni sa dat un raspuns.
Buna ziua.Sunt o persoana disponibilizata prin oug 36/2013,disponibilizare colectiva la o societate aflata in insolventa.In perioada preavizului(octombrie-noiembrie) am facut o cerere catre societate sa-mi acorde salariile compensatorii conform ccm in vigoare si raspunsul societatii a fost ca nu dispune de fonduri sa ni le acorde. Intre timp societatea a intrat in faliment(ianuarie 2015).Ce sanse sunt sa recuperez aceasta suma si cum trebuie sa procedez.Multumesc.
Sunt nascuta in 4 august 1960 , angajata din data de 15 februarie 1979 si pana in prezent fara intrerupere in campul muncii , ani lucrati in grupa 2 de munca 100% -21 ani.Cand pot iesi la pensie si ce fel de pensie (de drept,anticipata sau cu penalizare) Mesajul este pentru o colega
sunt nascuta in 10 martie 1958 , angajata din februarie 1978 si pana in prezent fara intrerupere , adeverinta de grupa 2 de munca -100% de 11 ani , varog daca puteti sa-mi spuneti cand ma pot pensiona si cu ce fel de pensie ( de drept , anticipata sau anticipata partial si cu ce penalizare daca e cazul. Multumesc