avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate silvia159

Activitate silvia159

Bună ziua!
As dori un răspuns din partea celor care au beneficiat de anveloparea blocului in care locuiesc. Trebuie să plătim partea din contract cu privire la lucrările de anvelopare executate de Primărie L227?2015, art 486, alin 6 integral in limita a 4 luni sau in termen de 5 ani cu o taxă de reabilitare.
Ce structură are taxa de reabilitare, cât reprezintă ea peste suma plăților lucrărilor deja stabilite. dobânzi? care ar fi cuantumul dobânzilor sau a taxelor față de principal. Multumesc
da. Multumesc. să gasesc un contabil
multumesc mult. Deci se poate si voi actiona. m-au ajutat mult toate precizările Dvs. dar, există un dar pe care nu-l pot controla. La Anaf, pot mă duc să inregistrez același contract individual de muncă pentru a mă lua in evidentă. Cum ma voi descurca cu Anaful căci nu mă pot duce la nici o firmă pentru vecina mea (baby sitter)
Buna ziua!
Imi este greu să aleg cărui consultant să mă adresez legata de o problemă de muncă.
Sunt mama a doi copii de 4ani si altul de 1 an si 2 luni. Am o vecină care ar dori să o angajez eu ca persoană fizică, dar cu carte de muncă pentru a acumula vechime in muncă si pentru a putea contracta un credit la banca. doreste venit permanent. Care este temeiul legal la care să apelez si care sunt pașii pe care trebuie să-i urmez.. (contract, Anaf, ITM) Va rog să mă indrumati privitor la ceea ce am de făcut (daca exista asa o posibilitate) Multumesc mult
Opaa! deci asa stau lucrurile? deci, am gândit cum am dorit eu. Atunci, vă multumesc muuult si mă actionez corect.
Multumesc mult. Deci trebuie sa anunt Primaria despre eveniment. Voi merge sa depun certificatul de deces. Multumesc din nou.
Buna ziua! Sora mea a murit, iar eu sunt unic mostenitor. Cât timp am scutire la plata impozitului pe apartamentul pe care încă nu am făcut succesiunea. Imi puteti spune ce demersuri trebuie indeplinite si care este temeiul legal in cazul unei scutiri la plată. Multumesc.
Multumesc mult. N-am privit pana acum din aceasta perspectiva. N-am stiut, si, cum nimic nu primesti fara să platesti, eram in impas, nu stiam cum sa procedez. Multumesc din nou.
Buna ziua
Am beneficiat de doua vouchere pentru electrocasnice in anul 2021. Ce declaratie trebuie sa completez anul acesta la ANAF si care este termenul pana la care trebuie s-o fac. Multumesc
Multumesc. Intr-adevar este o problemă!