Buna ziua, am cumparat on-line in calitate de societate comerciala si acum ma rog de comerciant sa-mi returneze banii pentru produsele inapoiate pentru ca nu erau ce comandasem. Unde pot depune o reclamatie? Vreau ca autoritatile sa ia masuri impotriva comerciantilor tepari online.
Buna seara,
In cazul unui srl cu 2 administratori, o cifra de afaceri anuala de pana la echivalentul in lei a 50.000 euro si fara contabili poate semna bilantul doar unul dintre administratori (doar el avand certificat de semnatura electronica)?
Buna seara,
Cum pot inchiria un spatiu comercial pe firma care inca nu este infiintata? Am nevoie de sediu social pentru a infiinta firma, dar daca firma nu este infiintata inca eu cum inchiriez spatiul pe firma?
As dori sa stiu cum inregistrez o intrare de fier vechi primit de la politie (ce documente folosesc) . Politia a confiscat fier vechi si l-a valorificat la centrul nostru de colectare. De regula primim fier vechi de la persoane fizice iar intrarea o fac pe baza "adeverintei de primire-plata persoane fizice". Nu stiu in acest caz in baza caror documente se inregistreaza intrarea. Ce taxe si impozite se mai retin in acest caz?