avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca_G

Activitate Raluca_G

Buna ziua,
Nu sunt sigura de catalogarea corecta a situatie, insa nu vreau sa raman indiferenta: ieri, in jurul orei 9, am observat un apel pierdut de la ora 8. Am sunat la nr. respectiv, crezand ca e vreun curier (asteptam un colet si am crezut ca am ratat apelul, telefonul fiind mereu pe silentios (bebe mic, etc.)). Mi.a raspuns un barbat, m.am prezentat si mi.a spus ca "probabil" a fost o greseala. Am inchis si, dupa cateva minute, am primit de la nr. respectiv un mesaj cel putin indecent.
As vrea sa.l raportez undeva, in speranta ca exista o forma de urmarire a unor astfel de abuzuri, nu mi se pare ok sa ramana nesesizate.
Intrebarea mea e daca stiti cum ar trebui sa procedez.
Multumesc!
Toți vor sa vândă, atâta timp cât primesc banii pe care.i cer. Sa zicem ca sunt dispusa sa le ofer suma respectiva, dar, având în vedere ca dintre cei care apar în ultimul extras cf, cel puțin 2 nu mai sunt în viata, mai întâi trebuie sa se aducă la zi situația moștenitorilor, înainte sa se poata vinde propriu-zis, corect?

Geanina DRIAN a scris:

riscați ca imobilul să nu fie atribuit mostenitorului care doreste sa va vanda.

Bună ziua,
Sunt interesata sa achiziționez un imobil (casa veche, încă renovabila, zic eu + curte + gradina). Proprietarii (vreo 4 în viata din câte știu) sunt în proces de prin 2016 pentru ca nu se înțeleg care ce are de luat/ de dat. Urmează sa ma întâlnesc cu persoana care a moștenit cea mai mare parte din imobil, care zice ca, dacă "ne înțelegem sa.l cumpăr și achit un avans, astfel încât ea sa poată plăti partea celorlați) ", procesul se încheie și ma pot apuca de renovat :)). Pe mine ma interesează imobilul, dar îl vreau cu actele la zi; din câte am înțeles, sunt în urma cu 2 succesiuni: una după bătrâna proprietara inițială și apoi după soțul d.nei care a moștenit cea mai mare parte din imobil. În speranța că m.am făcut cât de cât înțeleasă, va rog sa.mi spuneți dacă o astfel de situație are șanse de reușită. Va mulțumesc!
Buna ziua,

A derulat cineva un Acord cadru (cu un singur operator economic) prin comenzi (fara contracte subsecvente)?

Va multumesc!