Da sunt la curent cu ART 8, chiar daca incalc punctul (e) respect alte litere din el. Cu atat mai mult am permis de sedere romanesc. Stiu ca poate fi contestata la curtea de apel din acest considerent rog cine poate sa-mi scrie in privat datele de contact pentru ca apoi sa pot apela pentru a incheia un contract. Nu am comis infractiuni impotriva Romaniei pentru ca respect aceasta tara. Astept date.Multumesc.
Poate fi raportul de constatare psihologica a minorului in varsta de 12 ani facut doar de un singur ;;psihopedagog'' VALABIL daca audierea sa produs in prezenta reprezentantului legal insa fara sa se faca inscrierea Audio-Video a acesteia.
Buna Ziua. Am depus sa redobandesc cetatenia romana. Intre timp am savarsit o infractiune pentru care am fost condamnat cu suspendare. Intrebare: La dosar sunt anexate cazierele roman si moldovenesc fara antecedente, la moment rezulta ca cel moldav e cu inscrisuri.Care sunt sansele ca statul roman sa-mi refuze in cetatenie?
Intrebarea cu (ce tratament la domiciliu urmeaza si daca il urmeaza de fapt, daca il respecta este una de importanta majora in asemenea cazuri) Pentru ca daca voi nu aveti grija de persoana dependenta de vointa dumneavoastra nu trebuie sa va asteptati la ,,MINUNI'' din partea statului
va multumesc.insa eram cointeresat daca prezumtivii angajatori nu acceaseaza baze de date internationale(interpol,europol,MAI) pentru a verifica istoria persoanei.
Buna Ziua. Sunt medic cu antecedente penale stinse fiind reabilitat in drept. Intrebare: Ma pot angaja la munca in strainatate (fara ca sa apara intrebari)?