Buna ziua daca am fost 8 luni in concediu medical si la revenire la munca mau dat afara ca nu mai sunt apt de munca pot sa beneficiez de somaj ca din partea angajatorului mi sa spus ca ata timp cat am fost in medical nu se plateste contributia catre somaj si nu voi putea beneficia de somaj.Va multumesc
Buna ziua,as dorii sa stiu la cate zile dupa ce ma dat afara ca nu mai sunt apt de munca trebuie sa imi elibereze actele pt somaj,deja au trecut 15 zile si nu mi-a dat nici un act.Si cat timp am la dispozitie sa imi depun actele pt somaj.Va multumesc
Buna ziua,daca sunt in somaj si nu am alte venituri dar am niste banii in banca adunati in mai multi ani de munca pot sa beneficiez sa nu mai platesc taxa de timbru?
Buna seara ,lucrez al o firma de 7 ani locul de munca presupune mult efort fizic ,iar anu asta am suferit o operatie de hernie de disc,am stat in concediu medical 8 lunii de zile dupa care mam intors la munca am fost la medicina munci si am primit o foaie ca sunt apt conditionat dar nu mai pot sa fac munca ce o faceam inainte.Angajatorul ma dat in preaviz ca nu mai sunt apt de munca fara sa imi caute un alt post de munca pentru calificarea mea mi- sa o ferit un post de manager dar eu nu am studii pentru asa ceva.Pot sa dau in judecata angajatorul pentru ca ma dat afara?Pot sa dau angajatorul in judecata ca din cauza munci am facut hernie de disc si acum nu mai sunt apt de munca si imi va fii greu cu spatele de acum inainte,deoarece la angajate am fost apt de munca si acum numai sunt? Va multumesc