Buna ziua! As dori sa stiu daca eu ca parinte am copii inscrisi la o scoala privata din America ( scoala acreditata de statul American ) pot beneficia de alocatia complementara? ( mentionez ca functionam pe sistemul homeschool )
Multumesc anticipat ptr raspuns.
buna ziua! Sunt o mamica casnica si as vrea sa stiu , daca platesc contributiile la casa de pensie, pentru ca sa imi mearga vechimea, am dreptul la indemnezatie crestere copil? (peste un an) .
Daca se poate va rog, sa-mi precizati si legea cu articol.
Buna ziua! In luna ianuarie 2015 am depus la primaria locala dosarul pentru Alocatia de sustinere a familiei. La inceputul lunii februarie am primit acasa un plic cu decizia de aprobare a dosarului. Cu aceasta decizie am fost la biroul care se ocupa cu administrarea alimentelor de la UE, si mi s-a spus ca "nu pot primi ... daca apucam sa depun dosarul in decembrie 2014 , atunci ma incadram , dar asa nu.... " (fara prea multe cuvinte explicative ).
Precizez ca o prietena din alt judet , a primit acele pachete de la UE (tot in luna ianuarie depunand dosarul).
Legea nu e la fel in toata tara? Aceste pachete se dau o singura data pe an?
Cum pot beneficia si eu?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Buna ziua!
Sunt in CCC pentru cel de-al 3-lea copil, care va face 2 ani pe data de 16.11.2014 (mentionez ca pe aceasta perioada nu am avut intreruperi , am mers din concediu in concediu, diferenta intre copii fiind de 1 an si 6 luni, respectiv 1 an si 7 luni). Acum sunt insarcinata cu cel de-al 4-lea care va veni pe lume la sfarsitul lui decembrie.
As vrea sa stiu , ce drepturi am ? se poate sa-mi dea concediu pentru sarcina? in cazul meu acest concediu de plateste? (mentionez ca sunt angajata intr-o institutie de stat).
Multumesc anticipat