deci in data de 18 noe 2012 am fost la trinity sa intreb ce pot obtine la prelungirea unui abonament cosmote , fiind client fidel al firmei de 10 ani , desigur agentul lor mi-a oferit un tel de 2,4 mil din 2,5 mil banii mei strinsi din puncte . conform unui articol din contract aveam voie sa fac noul contract cu 30 de zile inainte de terminarea vechiului contract , ceia ce si am facut , data intrari noului contract fiind 12 -12 -2012 , dar facut ca contract in data de 18-11- 2012 , iar vechiul contract termininduse la 12-12-2012. dar eu avind minute am vorbit minutele din vechiul contract ,acelea fiind platite de mine , dar baietii de la cosmote mi-au inchis contractul abuziv , si au intrat cu noul contract , care era la liber ,si am vorbit min pe care le avem , care la liber au facut 4 mil , si dupa aia mi-au inchis tel , tot abuziv . deci eu sint plauzibil de a-mi plati de 2 ori ceia ce am vorbit ,stiind ca am voie sa vorbesc pe min mele ... iar acum ma ameninta cu multe firme de egzecutare silita , pentru greseala lor , clara , pe care o pot demonstra cu acte ....multumesc anticipat pentru sfat .
nu mai scrieti cu majuscule !
Am 45 de ani de cind m-am nascut , si locuiesc la adresa actuala , fiind nascut si crescut de catre bunici mei la acesta adresa in buzau . Bunici care m-au crescut au murit .Mama sa recasatorit si de 15 ani locuieste la acesta adresa cu actualul sot ,in urma cazniciei rezultind o sora .care are 35 de ani casatorita . Casa e conpusa din 7 camere si dependente , fiecare familie din acest imobil are cite 2 camere ,iar mama are si o bucatarie in plus ,cu intrari separate . De 1 an mama a facut mostenirea si casa e trecuta pe numele ei . Sora mea vrea sa-mi ia o camera fortat iar mama e de acord .Va rog sa-mi raspundeti ce pot face sa-i inpiedic legal sa nu i-mi invadeze spatiul locuibil si a nu ma evacua apoi ... .Mentionez ca eu port numele tatalui meu din prima casnicie . Multumesc anticipat pt sfat .
#-o