avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate MariusBalaceanu

Activitate MariusBalaceanu

deci in data de 18 noe 2012 am fost la trinity sa intreb ce pot obtine la prelungirea unui abonament cosmote , fiind client fidel al firmei de 10 ani , desigur agentul lor mi-a oferit un tel de 2,4 mil din 2,5 mil banii mei strinsi din puncte . conform unui articol din contract aveam voie sa fac noul contract cu 30 de zile inainte de terminarea vechiului contract , ceia ce si am facut , data intrari noului contract fiind 12 -12 -2012 , dar facut ca contract in data de 18-11- 2012 , iar vechiul contract termininduse la 12-12-2012. dar eu avind minute am vorbit minutele din vechiul contract ,acelea fiind platite de mine , dar baietii de la cosmote mi-au inchis contractul abuziv , si au intrat cu noul contract , care era la liber ,si am vorbit min pe care le avem , care la liber au facut 4 mil , si dupa aia mi-au inchis tel , tot abuziv . deci eu sint plauzibil de a-mi plati de 2 ori ceia ce am vorbit ,stiind ca am voie sa vorbesc pe min mele ... iar acum ma ameninta cu multe firme de egzecutare silita , pentru greseala lor , clara , pe care o pot demonstra cu acte ....multumesc anticipat pentru sfat .

nu mai scrieti cu majuscule !
Asa se intinpla cind vrei sa faci treaba cu cunostinte .....#-o
Am 45 de ani de cind m-am nascut , si locuiesc la adresa actuala , fiind nascut si crescut de catre bunici mei la acesta adresa in buzau . Bunici care m-au crescut au murit .Mama sa recasatorit si de 15 ani locuieste la acesta adresa cu actualul sot ,in urma cazniciei rezultind o sora .care are 35 de ani casatorita . Casa e conpusa din 7 camere si dependente , fiecare familie din acest imobil are cite 2 camere ,iar mama are si o bucatarie in plus ,cu intrari separate . De 1 an mama a facut mostenirea si casa e trecuta pe numele ei . Sora mea vrea sa-mi ia o camera fortat iar mama e de acord .Va rog sa-mi raspundeti ce pot face sa-i inpiedic legal sa nu i-mi invadeze spatiul locuibil si a nu ma evacua apoi ... .Mentionez ca eu port numele tatalui meu din prima casnicie . Multumesc anticipat pt sfat .
#-o