La primărie se duc actele,iar primăria le trimite notarului.Mai trebuie o anexă de la primărie,de aceea se duc actele acolo.Problema e ca cei trei copii ai concubinei
nu vor sa vina cu actele.
La primărie se duc actele,iar primăria le trimite notarului.Mai trebuie o anexă de la primărie,de aceea se duc actele acolo.Problema e ca cei trei copii ai concubinei
nu vor sa vina cu actele.
Au vocație succesorală Ptr ca actele casei sunt pe numele tatălui si pe numele concubine.Ei au plătit impozitul pentru partea mamei si eu pentru partea tatălui.Dar mai sunt alte facturi neplătite de când trăia tatăl meu.Era deja singur,concubina decedand cu doi ani înainte.în acest caz eu ce trebuie sa fac?
Tatăl meu a decedat în luna februarie.El s-a despărțit de mama mea când eu eram f mica si s-a recăsătorit cu o doamna.aceasta doamna a decedat cu doi ani înaintea lui.Eu sunt unicul copil al lui,iar doamna respectiva având 3 copiii dintr-o relație anterioara.Am fost căutată de unul dintre copii doamnei în legătură cu succesiunea.Am fost la primărie,am depus certificatul de deces si copia buletinului meu.Copii doamnei nu vor sa mai vina sa depună actele lor.As vrea sa Stiu pașii în cazul în care introduc acțiunea în instanta.Si tinând cont ca după ce a decedat mama lor,tatăl meu nemaiplatind facturile către gaz,energie si apa cine le v-a plăti?Eu sau toti?
daca erati putin mai atent intelegeati cui i-am dat banii.i-am dat cadastristului 1750 lei.si daca va scriu si va intreb o fac ptr ca nu toata lumea stie cum se face o dezmembrare.daca stiam nu va mai intrebam.era foarte simplu sa-mi spuneti daca suma pe care am dat-o este cea care trebuie.cadastristul care mi-a luat banii nu are ce sa-mi spuna,logic,el spune ca atata costa,dar dumneavoastra neavand nimic de castigat ma asteptam sa-mi spuneti adevarul.daca stiam noi depre ce e vorba nu mai aveam nevoie de cadastrist si nici de dumneavoastra.si ce treaba are notarul?eu am intrebat de cadastrist si propunerea de dezmembrare pe care o face.la notar am aflat cat costa,dar cu cadastristul e mai greu sa aflu daca suma pe care i-am dat-o este prea mare,tinand cont ca suntem la tara si din tot terenul pe care il detine proprietara au mai fost dezmembrari facute si a ramas 1000 m din care eu vreau 304m,iar restul ramane proprietarei,ptr cei 1000m se face dezmembrarea.
s-a facut propunerea de dezmembrare,dupa care voi merge la notar si in aceeasi zi m-i s-a spus ca va fii si dezmembrarea si vanzarea,dar ma interesa daca trebuie sa merg la notarv mai multe zile sau intr-o zi se rezolva totul?
nu inteleg,730 o singura lucrare si fiind doua lucrari pretul este 1460?
dar vanzarea se face intr-o zi sau dureaza mai multe zile?
buna ziua,vreau sa cumpar un teren,dar nu ma pot ocupa eu.sa vrea sa fac o procura cuiva sa cumpere in numele meu.la notar este nevoie doar de buletin sau si acte ale terenului?
as vrea sa stiu daca cei1700lei pe care i-am dat cadastristului sunt prea multi,tinand cont ca stau la tara.pentru ca dansul mi-a dat o chitanta de 120 lei pana acum.