avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura pentru cumpararea unui teren- acte necesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura pentru cumpararea unui teren- acte necesare

buna ziua,vreau sa cumpar un teren,dar nu ma pot ocupa eu.sa vrea sa fac o procura cuiva sa cumpere in numele meu.la notar este nevoie doar de buletin sau si acte ale terenului?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:54, 3 Noiembrie 2014
Va trebuie actul Dvs de identitate si datele persoanei care vreti sa o împuterniciți. In procura puteti specifica despre ce teren este vorba, daca deja știți, sau sa duceți si acte ale acestui teren, daca aveti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Noiembrie 2014
av_silvia_margineanu, utilizator
dar vanzarea se face intr-o zi sau dureaza mai multe zile?
Dureaza in functie de procurarea actelor, oricumo vanzare nu se face de pe o zi pe alta. trebuie cerut extras de autentificare, trebuie verificate actele de proprietate, scos certificat fiscal, daca este teren extravilan agricol dureaza si 30de zile pt ca trebuie exercitate preemptiunile conform lg.17/2014.
s-a facut propunerea de dezmembrare,dupa care voi merge la notar si in aceeasi zi m-i s-a spus ca va fii si dezmembrarea si vanzarea,dar ma interesa daca trebuie sa merg la notarv mai multe zile sau intr-o zi se rezolva totul?
Faceți cum va spune notarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? ... danutza33 danutza33 Ce pasi am de facut pentru impartirea unui teren in coproprietate? Sunt coproprietar 50% pe un teren agricol iar ruda mea a vandut la notar partea ei din ... (vezi toată discuția)
Poti vinde un pamant repede ? Rarita1 Rarita1 Am un pamant mostenit . Casa batraneasca + teren + apa, gaz, curent . Actele trebuiesc facute in vara pe numele meu . Ma intereseaza cat costa ? Si cat ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune pentru un teren intravilan liana1963 liana1963 Va rog sa imi spuneti daca pentru iesirea din indiviziune trebuie autorizata o persoana sa depuna in numele proprietarului acte la cadastru , pentru ca ... (vezi toată discuția)