Buna ziua,
Astazi am gasit un bilet pe parbriz, ce spune ca autoturismul a fost parcat intr-o zona neregulamentara, fotografiat si sa ma prezint pentru procesul verbal.
In aceasta instiintare, numarul de inmatriculare este scris gresit. In loc de JZW este ZJW.
O poza a acestul bilet se gaseste aici, nu am gasit cum sa atasez poza la acest mesaj:
[ link extern ]
Cum procedez mai departe?
1. Ma duc la adresa respectiva sa imi completeze procesul verbal, si astept sa vad daca este pe numarul corect sau nu?
2. Ma duc si le spun ca e gresit si sa completeze pe numarul corect?
3. Le spun sa se uite in poza sa treaca numarul corect? (nici nu stiu daca au poza la indemana dar totusi este treaba lor sa verifice)
4. Astept sa vina prin posta procesul verbal, si sa vad daca este completat cu numarul corect?
5. In instiintarea primita scrie ca daca nu ma prezint in 5 zile, va fi declansata "procedura de sanctionare in lipsa". Ce inseamna asta mai precis, va trebui sa platesc mai mult?
6. Daca nu ma prezint si astept procesul verbal prin posta, voi mai putea achita doar jumatate? (am citit intr-un articol ca in 15 zile se poate achita doar jumatate)
7. Daca procesul verbal va fi tot pe numarul gresit, are sanse de castig contestatia, daca au facut si fotografie cum spune in bilet?