avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate lucadarius

Activitate lucadarius

buna ziua, in ianuarie 2013 firma a intrat in insolventa iar in septembrie 2014 a avut loc concediere de urgenta.Intrebarea mea este mai putem primi cele 3 salarii compensatorii din ccm daca nu a avut loc concedierea colectiva?administratorul special spune ca vom fi trecuti la masa credala,am fost inselati?
Răspuns la discuția Somaj, angajare, somaj
contract nedeterminat cu 3 luni perioada de proba.multumesc
buna seara,as vrea sa va intreb ,daca dupa 25 de ani fara somaj ,am ramas in somaj si beneficiind doar de 3 saptamani.La un interviu la o alta firma am stabilit salariul si contract determinat pe 3 luni.In prima zi de lucru contractul era nedeterminat si salariul nu era cel stabilit.Contractul era iregistrat cu o zi inainte sa incep lucrul si nu a mai mers la servici nefiind cele stabilite in contract.Am primit o notificare scrisa pe durata perioadei de proba cu 2 zile nemotivate si dispozitiile art 31 al 3 din legea nr 53/2003 privind codul muncii.Mai pot beneficia de somaj in continuare beneficiind doar de 3 saptamani anterior tentativei de angajare.multumesc
buna ziua,daca firma fiind in insolventa din ianuarie 2013 a incetat activitatea de productie si am primit preaviz de 15 zile iar contractul individual de munca a incetat conform dispozitiilor art 65 alin1 si art 67 din codul muncii-legea nr.53/2003 raportate la art86 alin 6 din legea nr.85/2006 mai este posibil sa primim cele 3 salarii compensatorii scrise in contractul colectiv de munca?multumesc