buna ziua, in ianuarie 2013 firma a intrat in insolventa iar in septembrie 2014 a avut loc concediere de urgenta.Intrebarea mea este mai putem primi cele 3 salarii compensatorii din ccm daca nu a avut loc concedierea colectiva?administratorul special spune ca vom fi trecuti la masa credala,am fost inselati?
buna seara,as vrea sa va intreb ,daca dupa 25 de ani fara somaj ,am ramas in somaj si beneficiind doar de 3 saptamani.La un interviu la o alta firma am stabilit salariul si contract determinat pe 3 luni.In prima zi de lucru contractul era nedeterminat si salariul nu era cel stabilit.Contractul era iregistrat cu o zi inainte sa incep lucrul si nu a mai mers la servici nefiind cele stabilite in contract.Am primit o notificare scrisa pe durata perioadei de proba cu 2 zile nemotivate si dispozitiile art 31 al 3 din legea nr 53/2003 privind codul muncii.Mai pot beneficia de somaj in continuare beneficiind doar de 3 saptamani anterior tentativei de angajare.multumesc
buna ziua,daca firma fiind in insolventa din ianuarie 2013 a incetat activitatea de productie si am primit preaviz de 15 zile iar contractul individual de munca a incetat conform dispozitiilor art 65 alin1 si art 67 din codul muncii-legea nr.53/2003 raportate la art86 alin 6 din legea nr.85/2006 mai este posibil sa primim cele 3 salarii compensatorii scrise in contractul colectiv de munca?multumesc