avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj, angajare, somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj, angajare, somaj

buna seara,as vrea sa va intreb ,daca dupa 25 de ani fara somaj ,am ramas in somaj si beneficiind doar de 3 saptamani.La un interviu la o alta firma am stabilit salariul si contract determinat pe 3 luni.In prima zi de lucru contractul era nedeterminat si salariul nu era cel stabilit.Contractul era iregistrat cu o zi inainte sa incep lucrul si nu a mai mers la servici nefiind cele stabilite in contract.Am primit o notificare scrisa pe durata perioadei de proba cu 2 zile nemotivate si dispozitiile art 31 al 3 din legea nr 53/2003 privind codul muncii.Mai pot beneficia de somaj in continuare beneficiind doar de 3 saptamani anterior tentativei de angajare.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 18 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
contract nedeterminat cu 3 luni perioada de proba.multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
In acest caz, pentru a beneficia din nou de somaj va trebui sa indepliniti iarasi conditiile prevazute de lege pentru acordarea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii incadrare ajutor de somaj gasca gasca Buna ziua, Va rog din suflet sa ma ajutati in lamurirea problei pe care o voi expune. Am fost incadrata in munca doi ani si sapte luni.in urma ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa perioada de proba ruxandram ruxandram Buna ziua, Dupa finele perioadei de proba, daca angajatul sau angajatorul doreste sa sisteze colaborarea si angajatul este somer pana la un nou loc de munca, ... (vezi toată discuția)
Neacordare somaj, incetare contr cu art.31 al 3, in timpul perioadei de proba popescu leontina popescu leontina Am urmatorul caz, angajare dupa intreruprea somajului, persoana s-a angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, iar in timpul perioadei de proba ... (vezi toată discuția)