avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lnsolventa - faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lnsolventa - faliment

buna ziua,daca firma fiind in insolventa din ianuarie 2013 a incetat activitatea de productie si am primit preaviz de 15 zile iar contractul individual de munca a incetat conform dispozitiilor art 65 alin1 si art 67 din codul muncii-legea nr.53/2003 raportate la art86 alin 6 din legea nr.85/2006 mai este posibil sa primim cele 3 salarii compensatorii scrise in contractul colectiv de munca?multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2014
lucadarius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 22:59, 20 Octombrie 2014
Sigur ca da, este foarte posibil sa primiti cele 3 salarii.
Solicitati inscrierea la masa credala a societatii debitoare si cu aceste salarii compensatorii. In masura in care vor fi valorificate bunuri, se vor achita creantele cuprinse in tabelul creditorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediere in insolventa - procedura generalã - rog clarificari urgent georgedr72 georgedr72 2 Mai 2010 - Soluţie Tribunal (Obiectul cauzei: procedura insolvenţei )- Încheiere Detalii: [i]Admite cererea debitorului SC ...... Ia act de cererea de ... (vezi toată discuția)
Masa credala andao andao Buna Angajatorul meu este in insolventa. Eu ma aflu in concediu de ingrijire copil, deci am contractul suspendat.Inainte de a intra in concediu nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Faliment, inchidere cim, plata salariilor anca.d anca.d Buna dimineata! spuneti-mi va rog, daca o firma intra in faliment, de ex. la 01.09.2013, ce se intampla cu angajatii? Trebuie inchise toate contractele de ... (vezi toată discuția)