avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Insolventa si plati compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Insolventa si plati compensatorii

buna ziua, in ianuarie 2013 firma a intrat in insolventa iar in septembrie 2014 a avut loc concediere de urgenta.Intrebarea mea este mai putem primi cele 3 salarii compensatorii din ccm daca nu a avut loc concedierea colectiva?administratorul special spune ca vom fi trecuti la masa credala,am fost inselati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 10 Decembrie 2014
Daca societatea este in insolventa, atunci cele 3 salarii compensatorii trebuie sa fie inscrise la masa credala.
Verificati Tabloul creantelor daca sunteti trecut sau nu in acesta.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale little_soal little_soal Buna ziua.Sunt o persoana disponibilizata prin oug 36/2013,disponibilizare colectiva la o societate aflata in insolventa.In perioada ... (vezi toată discuția)
Neplata salariilor dupa insolventa Astereala Astereala Buna ziua, Lucrez la o firma care a intrat in insolventa de restructurare in dec 2011. Pe anul 2012 ca si salar am primit avans pe ianuarie februarie si ... (vezi toată discuția)
Societate în insolventa cudalbgeo2005 cudalbgeo2005 S-a făcut o concediere colectivă la începutul anului 2020 dar contractul colectiv era 2018-2019. Reglementările din contract mai sunt valabile ? Undeva ... (vezi toată discuția)