Buna ziua, ma aflu intr-o situatie ilara, am cumparat un apartament de la o societate comerciala ( dezvoltatorul ansamblului) si bineinteles si cotele parti aferente dar in contractul de vanzare cumparare acestea nu au fost identificate facandu-se mentiunea ca vor fi identificate dupa finalizarea ansamblului urmand a se face un act aditional la contract. Valoarea contractului de vanzare cumparare cuprinde atat apartamentul cat si cotele parti, si am achitat. Acum cand am solicitat sa s efaca actul aditional societatea dezvoltatoare imi transmite ca nu mai este proprietara acestor cote parti ca terenul s-a transmis in urma divizarii altei societati ( societatea dezvoltatoare s-a divizat in mai multe societati). Ma intreb cum s-a transmis ceva ce nu-i apartinea? Ce as putea face , cine trebuie sa faca actul aditional si cum? va multumesc mult!
Am contestat in instanta o nota de constatare a neregularitatilor (OUG nr.66/2011) si ne-a fost respinsa contestatia, acum asteptam comunicarea hotararii pentru a face recurs dar intre timp suntem somati sa platim suma constatata prin aceasta nota.
Este legal avand in vedere ca in conf.cu dispozitiile art.43 din OUG nr.66/2011lit.b titlu executoriu este hotararea judecatoreasca ramasa definitiva ori hotararea noastra nu este definitiva avand in vedere ca poate fi atacata cu recurs?
Ce se poate face pentru suspendarea platii?
Multumesc mult,
Va rog sa-mi spuneti daca o asociatie non profit sau fundatie care are ca obiect sprijinirea copiilor bolnavi este obligata ca pentru fiecare act de sprijinire , sustinere financiara a copiilor bolnavi sa redacteze contractul de mecenat la notar.
Mi se pare absurd sa platim onorariile si taxele catre stat si notar cand noi suntem asociatie fara profit si la randul nostru facem eforturi ca sa obtinem sprijinul financiar necesar.
Va multumesc!