avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate szigi

Activitate szigi

Vreau sa ma clarificati cu privire la perioada studiilor universitare bugetate de stat.
In 2009 ma intrat la o facultate (cu dosar) la buget.
Nu am terminat nici primul an acolo.
Am dat examen la medicina, unde am intrat la buget.
La inceputul anului VI sunt anuntat ca am trecut la taxa, deoarece am 6 ani la buget.
Am studiat legislatia, Legea nr.1, dar acolo nu am gasit nici un paragraf care sa sustina cele prezentate de facultate.
Eu sustin ca un ciclu universitar incepe cu intrarea la facultate si se termina cu licenta.
Va rog sa ma lamuriti daca este posibil.
Multumesc
Buna ziua!
As dori sa aflu un punct de vedere despre situatia in care ma aflu.
Sunt functonar public. Un coleg de la un alt serviciu s-a pensionat. Am solicitat directorului mutarea mea pe postul colegului. Posturile sunt de aceeasi categorie si aceeasi clasa. Am invocat art. 87 lit. c. din Legea 188/1999, prin care functionarul public poate solicita dezvoltarea carierei, coroborat cu Art. 16, alin. 1 din Legea 7 din 2004.
Directorul pur si simplu a refuzat solicitarea, invocand buna functionare a institutiei.
Mentionez ca nu am fost niciodata sanctionat.
Unde as putea sa ma adresez pentru solutionarea situatiei.
Multumesc
Fisa nu a fost completata de seful erarchic superior, deoarece acesta inca nu este nominalizat. Fisa apare ca completata de directorul adjunct.
Oricum multumesc
Buna ziua!
Prin reorganizare, functia de sef birou pe care am detinut-o, s-a desfintat. Am fost trecut pe functie de executie.
Pana aici nu este nici o problema!
Directorul mi-a pregatit o fisa de post care cuprinde activitati copiate di ROF aferente activitatii a doua servicii, fara ca aceasta sa contina punctual responsabilitatile specifice postului.
Momentan am refuzat semnarea, dar sunt convins ca o sa incerce fortarea.Unde ma pot adresa?
Multumesc