avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post intocmita fara a se tine cont de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post intocmita fara a se tine cont de activitatea specifica a postului

Buna ziua!
Prin reorganizare, functia de sef birou pe care am detinut-o, s-a desfintat. Am fost trecut pe functie de executie.
Pana aici nu este nici o problema!
Directorul mi-a pregatit o fisa de post care cuprinde activitati copiate di ROF aferente activitatii a doua servicii, fara ca aceasta sa contina punctual responsabilitatile specifice postului.
Momentan am refuzat semnarea, dar sunt convins ca o sa incerce fortarea.Unde ma pot adresa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 27 Octombrie 2014
Nu prea aveti ce sa faceti, ori semnati ori va dati demisia.
Redau mai jos o speta in care s-a dispus concedierea, motivate, printre altele, de nesemnarea fisei postului.
[ link extern ]
Fisa nu a fost completata de seful erarchic superior, deoarece acesta inca nu este nominalizat. Fisa apare ca completata de directorul adjunct.
Oricum multumesc
Fisa de post se poate semna sub rezerva legalitatii celor mentionate in aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atributiile unui sef serviciu apo apo Buna la toata lumea! Speta: Un sef serviciu are trecut in ROF si in fisa postului atributii de coordonare si de indrumare a personalului din subordine iar ... (vezi toată discuția)
Fisa postului KINGA123 KINGA123 Buna Ziua, am o nelamurire privitoare la intocmirea fisei de post. Daca , in fisa postului a unei persoane figureaza ca atributie indeplinirea activitatii ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza state de plata si declaratii v_florina v_florina Buna ziua, sper ca intrebarea mea sa fie postata in locul potrivit. In cazul in care firma a angajat un contabil sef ( contract de munca norma intreaga, pe ... (vezi toată discuția)