avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate Sori19

Activitate Sori19

Răspuns la discuția Formula punct pensie stagiu lunar
Multumesc. Conform legii 3/1977 se va calcula pensia pentru anii lucrati inainte de 01.04.2001 la iesire la pensie in decembrie 2021 ?
Multumesc. S-a strecurat o eroare(calculul meu: 5165/4494=nr.puncte=1,14931) Punctul stagiu lunar in 2018 este 1,14931x85%=0,9769 . Puteti sa-mi spuneti formula de calcul inainte de luna aprilie 2001 sau/si indici de corectie pentru punctul stagiu lunar
Multumesc foarte mult.
Rog formula calcul punct pensie stagiu lunar.
Caz concret in anul2018 luna05. VENIT TOTAL=CONDITII NORMALE=5165, SALAR MEDIU BRUT=4494, Nr.puncte=0.97691
(calculul meu: 5165/4494=nr.puncte=1,446) Unde gresesc???
va multumesc
Va multumesc.
Pentru legea Noua (din septembrie 2021), la iesirea anticipata, pensia se va mai recalcula la implinirea varstei de pensionare, sau pe parcursul celor 5 ani ?
Răspuns la discuția Despagubiri pentru inundatie
Va multumesc.
Răspuns la discuția Despagubiri pentru inundatie
Multumesc foarte mult pt.raspuns, dar as mai dori o precizare. Acest act de mana are valoare juridica,este valabil in caz de proces ? Este nevoie si de 1-2 martori care sa fie si ei consemnat pe actul de mana ? va rog raspuns.
Buna ziua,
Din cauza unui furtun flexibil s-a inundat apartamentul nostru si partial al vecinului de la etajul inferior...EL ne-a cerut o suma de bani pentru reparatii cu care noi suntem de acord. Va rog sa-mi spuneti 1) cum sa ii dam acesti bani astfel incat sa avem dovada ca i-am dat si 2) sa nu mai vina cu alte pretentii peste un timp. VA MULTUMESC si ASTEPT RASPUNS.
Răspuns la discuția Somaj
Nu am mai lucrat cu contract in ultimul an si nici in ultimii 2 ani. va multumesc pt. ajutor.