Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu o problema...
In luna noiembrie in stat imi apare 160 de ore lucru (pt. ca Sf. Andrei e liber legal) dar un angajat a venit la lucru pe 30.11.2015. el are 168 de ore efectuate. Cum ii calculez venitul net la salariul de incadrare de 1000 de lei?
Va multumesc!
Am o intrebare...cum se procedeaza daca intr-o firma in care avem angajati care sunt catolici si care sunt ortodocsi.
De la firma am primit liber si in data de 06.04.2015(lunea dupa Pastele catolic) si in 13.04.2015(lunea dupa Pastele ortodox.
Mentionez ca suntem vreo 60 de angajati.
Stiu ca dat de 13 este zi libera legala ca fiind a 2 a zi de Paste dar cu ziua de 06.04.2015 cum procedez?
Buna seara,
Daca sunt angajata pe post de contabila la o firma si sunt imputernicita pentru a face retrageri de numerar de la banca din contul firmei, banii fiind folositi in scopul personal ai administratorului fara documente justificative, in cazul unui control eu ca persoana imputernicita care semnez pe foaia de retragere ce raspundere am?
Pot fi trasa la raspundere sau acuzata de ceva anume?
Buna seara,
Daca sunt angajata pe post de contabila la o firma si sunt imputernicita pentru a face retrageri de numerar de la banca din contul firmei, banii fiind folositi in scopul personal ai administratorului fara documente justificative, in cazul unui control eu ca persoana imputernicita care semnez pe foaia de retragere ce raspundere am?
Pot fi trasa la raspundere sau acuzata de ceva anume?
Daca o angajata s-a casatorit in iunie 2014 si nu s-a facut modificarea in Revisal, cum transmit acuma revisalul?
De cand pun data modificarii a numelui nou?
Risc sa primesc amenda?