avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Activitate gbar

Activitate gbar

Asiguratorul va transfera suma agreata cat de cat rapid, eficient pentru recuperare?
Intreb deoarece in legatura cu instanta civila s-au scris lucruri contradictorii : in 3 ani iti da o suma dubla
sau chiar dupa un an. Parerea mea, daca asiguratorul agreeaza la suma de 6-9 mii livrabila in 2-3 luni, e mai bine decat in instanta civila.

Szekely Barna a scris:

Pentru 15 zile organele de cercetare vor propune clasarea dosarului penal. Clientul poate sa meargă la asiguratorul Dvs să deschidă dosar de vătămare
Dar nu va obține ceea ce dorește, 6 sau 9000 euro..Asta insemnand minim 400 euro pe zi de îngrijire.. Daca nu-i va conveni oferta asiguratorului poate sa meargă în civil. Acolo decide instanta ce suma va acorda..

Asiguratorul va transfera suma agreata cat de cat rapid, eficient pentru recuperare?
Intreb deoarece in legatura cu instanta civila s-au scris lucruri contradictorii : in 3 ani iti da o suma dubla (20 mii euro)
sau chiar dupa un an. Parerea mea, daca asiguratorul agreeaza la suma de 6-9 mii livrabila in 2-3 luni, e mai bine decat in instanta civila.

Am dat toate datele, inclusiv filiala unde am platit asigurarea.
Conteaza , influenteaza pozitiv oferta asiguratorului , sa merg si eu impreuna cu clientul, sau sunt suficiente datele mele ca asigurat? Va multumesc foarte mult.
Szekely Barna a scris:

Pentru 15 zile organele de cercetare vor propune clasarea dosarului penal. Clientul poate sa meargă la asiguratorul Dvs să deschidă dosar de vătămare
Dar nu va obține ceea ce dorește, 6 sau 9000 euro..Asta insemnand minim 400 euro pe zi de îngrijire.. Daca nu-i va conveni oferta asiguratorului poate sa meargă în civil. Acolo decide instanta ce suma va acorda..

Am dat toate datele, inclusiv filiala unde am platit asigurarea.
Conteaza , influenteaza pozitiv oferta asiguratorului , sa merg si eu impreuna cu clientul, sau sunt suficiente datele mele ca asigurat? Va multumesc foarte mult.
15 zile picior in gips ,

Szekely Barna a scris:

In cazul meniscului nu se aplica aparat gipsat. Mai mult la op menisc după 24 de ore trebuie sa te apuci de procedura de recuperare. Dar având aparat gipsat nu se poate. Înseamnă că mai trebuie sa aibă ceva. Ligamente, fractura...

15 zile picior in gips imobilizat. Cat de grava ar putea fi vatamarea ? Alte informatii nu mai am .
Multumesc mult. Deci e timp suficient, chiar si pentru negociere directa cu asiguratorul
Societatea de asigurari a platit amiabil ceva, sau doreste o cauza civila ?
Certificatul medico-legal cat a consemnat in cazul unui picior in gips cu operatie?

Ana.Maria.03 a scris:

Buna seara! Matusa a mea a fost lovita pe trecerea de pietoni, ulterior ajungand la spital cu ambulanta. La fata locului a fost politia si s a constatat accidentul auto. Aceasta are un picior in gips, si nevoie de operatie la aceasta. Soferul care a accidentat o era atent pe telefon in momentul producerii accidentului. Ce pasi trebuie sa urmeze pentru a cere despagubiri morale si materiale?

Buna ziua si La multi ani! Cate zile de ingrijiri medicale i-au fost date matusii?
A reusit sa obtina daunele de la polita RCA a vinovatului ?

Care este momentul de la care persoana vatamata poate sa mearga in civil catre asigurator ? Dupa cele 90 de zile in care se stabileste clasarea in penal, sau oricand?
SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Doamna poate solicita daune materiale și morale, dar acestea sunt acoperite de asigurător. Stabilirea acestor daune se poate face amiabil sau prin instanta. Și dacă se ajunge în instanță, dvs veți avea calitatea de intervenient forțat, iar sumele vor fi achitate de către asigurător.