avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Matusa a mea a fost lovita pe trecerea de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Matusa a mea a fost lovita pe trecerea de pietoni, ...

Buna seara! Matusa a mea a fost lovita pe trecerea de pietoni, ulterior ajungand la spital cu ambulanta. La fata locului a fost politia si s a constatat accidentul auto. Aceasta are un picior in gips, si nevoie de operatie la aceasta. Soferul care a accidentat o era atent pe telefon in momentul producerii accidentului. Ce pasi trebuie sa urmeze pentru a cere despagubiri morale si materiale?
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 16:43, 23 Aprilie 2024
Insanatosire grabnica matusei.
Primul pas important sa angajeze un avocat specializat, de restul se ocupa dansul.
Evitati firmele de despagubiri si avocatii care pe langa contractul tipizat mai au si anexe cu clauze abuzive!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune vătămare corporală accident rutier georgebobeica georgebobeica Cu respect! Suntem victimele unui accident rutier grav,dauna totala ambele auto: soția la urgenta operata chirurgie+8zile internata spital stat+45zile ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)
Ieri seara dat o masina peste mama mea pe trecere de pietoni, ... Savian Alexandru Savian Alexandru Ieri seara a dat o masina peste mama mea pe trecere de pietoni, eu am ajuns dupa ce a luat-o salvarea, polițistul nu a vrut sa mi de-a constatarea sau datele ... (vezi toată discuția)