Suntem doi frati, mama are un apartament trei camere dar este bolnava psihic, Tatal decedat. Concubina fratelui meu a de venit curator fara ca eu sa stiu. A dus-o pe mama la azil si face abuzuri in ceea ce priveste apartamentul. A inchiriat de foarte multe ori acest apartament, repet fara ca eu sa stiu. Acum s-a mutat baiatul ei cu sotia si copilul in apartamentul mamei iar apartamentul lor la inchiriat. Eu sunt dat la o parte si fac ce vor ei. Va rog spuneti-mi ce pot face???
Mama mea este bolnava de Alzmeyer si internata intr-un Azil de Batrani.Fratele meu traieste in concubinaj si concubina a facut orice pentru a deveni curator fara ca eu sa stiu si sa-mi dau consimtamantul. Este posibil? Daca da,ce pot face sa anulez aceasta decizie?
Mama mea este bolnava de Alzmeier si internata la un Azil de batrani,ea este proprietara unui apartament de 3 camere,mai am un frate care traieste in concubinaj si aceasta concubina a fratelui a facut tot posibilul sa devina Tutore al mamei.Se poate fara sa aibe consimtamantul meu?