avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate ghineavalentin

Activitate ghineavalentin

Discuție Despre Curator
Suntem doi frati, mama are un apartament trei camere dar este bolnava psihic, Tatal decedat. Concubina fratelui meu a de venit curator fara ca eu sa stiu. A dus-o pe mama la azil si face abuzuri in ceea ce priveste apartamentul. A inchiriat de foarte multe ori acest apartament, repet fara ca eu sa stiu. Acum s-a mutat baiatul ei cu sotia si copilul in apartamentul mamei iar apartamentul lor la inchiriat. Eu sunt dat la o parte si fac ce vor ei. Va rog spuneti-mi ce pot face???
Răspuns la discuția Cum sa procedez?
Scopul este un apartament 3 camere in Berceni propietara mama si care concubina fratelui meu la inchiriat.Eu neavand acces la nimic.......
Răspuns la discuția Cum sa procedez?
Instanta Judecatoreasca
Mama mea este bolnava de Alzmeyer si internata intr-un Azil de Batrani.Fratele meu traieste in concubinaj si concubina a facut orice pentru a deveni curator fara ca eu sa stiu si sa-mi dau consimtamantul. Este posibil? Daca da,ce pot face sa anulez aceasta decizie?
Răspuns la discuția Cum sa procedez?
Va multumesc pentru raspuns.Am posibilitatea sa atac aceasta hotarare?
Răspuns la discuția Cum sa procedez?
Instanta Judecatoreasca
Mama mea este bolnava de Alzmeier si internata la un Azil de batrani,ea este proprietara unui apartament de 3 camere,mai am un frate care traieste in concubinaj si aceasta concubina a fratelui a facut tot posibilul sa devina Tutore al mamei.Se poate fara sa aibe consimtamantul meu?