avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa procedez?

Mama mea este bolnava de Alzmeier si internata la un Azil de batrani,ea este proprietara unui apartament de 3 camere,mai am un frate care traieste in concubinaj si aceasta concubina a fratelui a facut tot posibilul sa devina Tutore al mamei.Se poate fara sa aibe consimtamantul meu?
Cel mai recent răspuns: ghineavalentin , utilizator 11:16, 13 Octombrie 2017
cine a numit-o tutore?
Instanta Judecatoreasca
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, sigur ca se poate. Nu e nevoie de acordul nimanui.
Va multumesc pentru raspuns.Am posibilitatea sa atac aceasta hotarare?
Depinde de cauze, puteti face plangeri, dar care e scopul?

Alte discuții în legătură

Curatela, anulare ghineavalentin ghineavalentin Mama mea este bolnava de Alzmeyer si internata intr-un Azil de Batrani.Fratele meu traieste in concubinaj si concubina a facut orice pentru a deveni curator ... (vezi toată discuția)
Despre curator ghineavalentin ghineavalentin Suntem doi frati, mama are un apartament trei camere dar este bolnava psihic, Tatal decedat. Concubina fratelui meu a de venit curator fara ca eu sa stiu. A ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după ... ZaharescuAlfred ZaharescuAlfred Bună ziua, Cu mare tristețe vă spun ca mama mea, 93 ani, după două AVC-uri masive în ultimii 2 ani, a fost diagnosticată cu demență mixtă galopantă ... (vezi toată discuția)