avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate porce

Activitate porce

Răspuns la discuția cautiune
multumesc dati-mi art cu solutionarea,va rog;daca fac cererea in calitate de girant trebuie sa platesc?
multumesc d-nule avocat!
Discuție cautiune
Buna ziua,
in urma executarii silite s-a infiintat poprirea si asupra girantilor;daca titilarul -debitor de pune cerere de contestatie si plateste cautiunea este nevoie ca si girantii sa depuna contestatie? depunand cautiunea executorul se opreste sa mai puna poprire la giranti pana la solutionarea cazului?
multumesc!
buna seara,care este procedura si documentele necesare transferarii alocatie de stat pentru copii de pe card bancar pe mandat postal? unde trebuie depusa cererea?
Răspuns la discuția Adresa executor
1.poprire s-a pus automat de banca,deoarece aceasta a primit instiintare;s-a pus pe toata suma deoarece nu pot retrage nimic;
2.daca debitorul principal-titularul contului face contestatie sa inteleg ca si eu trebuie sa fac acest lucru?
Discuție Adresa executor
Buna dimineata,
conf legii 1/3 din venit se opreste pentru executare silita(in calitate de girant),exec a pus poprire pe intreg venitul(pensie de invaliditate),urmatorul pas ar fi sa fac cerere catre executor pentru deblocarea sumei .
Este corect sa fac acest lucru avand in vedere ca instiintarea la poprire nu a ajuns la casa de pensii? poate asa il ajut sa trimita si acolo instiintare?
Mentionez ca titularul debitor demareaza procedura de contestare la executare;in aceasta situatie exec mai merge cu poprirea in continuare?
Discuție girant
Buna dimineata,
in urma neachitarii creditului s-atrecut la executare silita,titularul nu are bunuri sau venituri ,executarea s-a indreptata catre girant.
Ce procedura trebuie sa demareze titularul pentru a-l absolvi pe girant de popriri si executari bunuri?
Mentionez ca titularul nu are suma integrala pentru a plati datoria,ce poate face? la notar un document? sau la executor?
Discuție Adresa poprire
Buna seara,
pentru a nu pune poprire pe tot venitul ,in urma executarii banca trebuie sa primeasca de la executor poprire cu 1/3 din venit?
Răspuns la discuția deblocare cont copii
multumesc,este nevoie de cerere catre executor? deoarece acesta are sediul in alt judet decat cel in care eu locuiesc?
ca venit mentionez ca este o pensie de invaliditate,am nevoie de medicatie se va tine cont de acest lucru? ca am un copil?
Răspuns la discuția deblocare cont copii
multumesc,contestatia la executare daca o ,,solicit,,trebuie sa platesc?
2.daca in alt cont am venitul lunar si acesta este blocat in intregime,ce pot face? cu ce sa ma intretin?
buna seara,in urma executarii jydecatoresti,judecatorul mi-a pus poprire pe contul de alocatie stat copil/pensie copil;i-am solicitat deblocarea contului mi-a confirmat ca deblocheaza contul,dar dupa 4 zile de la confirmare contul este inca blocat;ce pot face?