avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate MadalinaAb

Activitate MadalinaAb

Discuție UZUCAPIUNE?
Matusa mea a locuit timp de 30 ani intr-un imobil care a apartinut bunicii sale (decedata) platind taxele aferente. Bunica respectiva nu poseda decat o chitanta de mana care atesta cumpararea imobilului.Matusa nu e singura mostenitoare.Are vreun drept asupra proprietatii tinand cont ca,in urma intelegerii tacite cu ceilalti mostenitori timp de mai bine chiar de 30 ani a locuit si platit toate taxele?Multumesc pentru timpul acordat.
Buna ziua!Mama a obtinut un imobil: jumatate din el l-a primit mostenire,iar cealalta este un act de donatie .Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga in obtinerea titlului de proprietate?Multumesc!
E o schita de cadastru de acum 30 ani cu cele doua camere,nu cu situatia din acest moment.
E o schita de cadastru de acum 30 ani cu cele doua camere,nu cu situatia din acest moment.
Buna ziua!Mama a obtinut jumatate dintr-o mostenire,cealalta jumatate apartine fratelui ei vitreg.Solutia recomandata de notar pentru ca mama sa intre in posesia intregii mosteniri este un act de donatie facut de fratele ei.Fratele este de acord cu acest lucru,insa nu stie cum trebuie procedat.Pe titlul de proprietate figureaza doar doua camere,insa bunica a ridicat prin '91-'96 in extinderea locuinte inca patru camere.Am dori sa stim ce e de facut.Multumim!