avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu proprietate

Buna ziua!Mama a obtinut un imobil: jumatate din el l-a primit mostenire,iar cealalta este un act de donatie .Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurga in obtinerea titlului de proprietate?Multumesc!
Cele doua acte prin care a primit mostenirea (certificatul de mostenitor) si donatia ( Actul de donatie) , alaturi de actul de proprietate vechi , al autorului , reprezinta titul de proprietate ,nu se mai face nici un alt act .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate magico magico Am o casa impreuna cu sora de la bunici care au murit ,obtinuta prin contract de vanzare cumparare cu banii primiti ,dar pe pamantul care il aveau la rol nu ... (vezi toată discuția)
Donatie si intabulare adelutzacj adelutzacj Buna seara, as avea o rugaminte la cine ma poate ajuta cu un sfat.Mama mea vrea sa imi doneze cota parte dintr-o casa pe care a obtinut-o prin mostenire cu ... (vezi toată discuția)
Extindere locuinta fara autorizatie MadalinaAb MadalinaAb Buna ziua!Mama a obtinut jumatate dintr-o mostenire,cealalta jumatate apartine fratelui ei vitreg.Solutia recomandata de notar pentru ca mama sa intre in ... (vezi toată discuția)