avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate anatoc1979

Activitate anatoc1979

Buna seara!Sunt interesata de accesarea fondurilor europene pentru infiintarea unui atelier de croitorie(pt inceput lenjerie intime adulti si copii,lenjerii de pat,echipament munca s.a)Mentionez ca detin 3 magazine imbracaminte si ma confrunt cu imposibilitatea de a procura marfa din zona noastra pt ca nu sunt producatori.Deci voi avea si unde sa distribui.Multumesc!
Buna ziua!Administrez trei magazine imbracaminte si incaltaminte si as dori sa deschid un atelier de croitorie.Pentru inceput sa produc lenjerii de pat,lenjerie de corp adulti si copii,prosoape ,fete de masa,halate baie s.a.Zona in care ma gandesc sa si distribui ,duce lipsa de o astfel de categorie de produse si cu atat mai mult si eu ma confrunt cu aprovizionarea magazinelor mele.Dispun si de fonduri proprii dar as fi interesata daca s-au accesat fonduri pentru ateliere croitorie.Va multumesc!
Va multumesc mult pt raspunsuri,dar au intervenit alte nemultumiri.Angajata refuza sa semneze cerere pt concediul de odihna(12 zile) pe motiv ca vrea doar sa ise plateasca zilele nu sa si fie in concediu,nu semneaza stat de plata,nu accepta alt post pe care il ofer in localitatea unde urmeaza sa mutam punctul de lucru unde este vanzatoare si nu semneaza nici preaviz.Vrea sa lucreze acolo unde este si ameninta ca nu o pot face sa'' plece'' pt ca are drepturi,si numai daca i se platesc salarii compensatorii.Reorganizam activitatea din motive reale si anume incasari mici care nu acopera cheltuielile.Va multumesc inca odata!
Buna seara!Avem un punct de lucru deschis in luna aprilie 2014 in alt judet.In urma incasarilor mici,cu greu putem face fata cheltuielilor am hotarat sa mutam magazinul in judetul unde este si sediul.Angajata nu poate beneficia de somaj dar este in preaviz 20 zile lucratoare.Doreste si salarii compensatorii .Mentionez ca in Regulamentul intern este mentionat aceste sal .comp. dar nu si in CIM pe perioada nedeterminata.Ce se intampla daca eu ii ofer acelasi post in orasul unde urmeaza sa mutam magazinul?Sunt obligata sa-i dau sal.comp?