avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Vreau sa imi dezvolt afacerea cu fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Vreau sa imi dezvolt afacerea cu fonduri europene

Buna seara!Sunt interesata de accesarea fondurilor europene pentru infiintarea unui atelier de croitorie(pt inceput lenjerie intime adulti si copii,lenjerii de pat,echipament munca s.a)Mentionez ca detin 3 magazine imbracaminte si ma confrunt cu imposibilitatea de a procura marfa din zona noastra pt ca nu sunt producatori.Deci voi avea si unde sa distribui.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi extind afacerea!!!!! anatoc1979 anatoc1979 Buna ziua!Administrez trei magazine imbracaminte si incaltaminte si as dori sa deschid un atelier de croitorie.Pentru inceput sa produc lenjerii de ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene comert cu imbracaminte si creatie vestimentara simona080 simona080 buna ziua as dori sa deschid o societate comerciala care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu imbracaminte(rochii de zi de seara, costume si accesorii) ... (vezi toată discuția)