avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Vreau sa-mi extind afacerea!!!!!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Vreau sa-mi extind afacerea!!!!!

Buna ziua!Administrez trei magazine imbracaminte si incaltaminte si as dori sa deschid un atelier de croitorie.Pentru inceput sa produc lenjerii de pat,lenjerie de corp adulti si copii,prosoape ,fete de masa,halate baie s.a.Zona in care ma gandesc sa si distribui ,duce lipsa de o astfel de categorie de produse si cu atat mai mult si eu ma confrunt cu aprovizionarea magazinelor mele.Dispun si de fonduri proprii dar as fi interesata daca s-au accesat fonduri pentru ateliere croitorie.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi dezvolt afacerea cu fonduri europene anatoc1979 anatoc1979 Buna seara!Sunt interesata de accesarea fondurilor europene pentru infiintarea unui atelier de croitorie(pt inceput lenjerie intime adulti si copii,lenjerii de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni producator textile ? ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Sunt un SRL , care am codul CAEN pentru activitatea principala 4719 (comert cu amanuntul cu vanzare de produse nealimentare) si as dori sa capat ... (vezi toată discuția)