M/ultumesc pentru raspuns! DA ASA ESTE!#-oMAI TRAIESTE SI NE SI SFIDEAZA ,PE DEASUPRA! Nu stiu cum a procedat ,de nu a platit timp de 2 ani fara sa se sesizeze furnizorul....adevarul este ca a delapidat 1miliard300milioane(bani vechi)...si nu a aflat nimeni decat cand furnizorul a sistat furnizarea caldurii si apei calde...problema este ca noua conducere a facut esalonare de plata a datoriei pe numele asociatie si nu pe numele fostei administratorei.
Parerea mea e ca trebuia sa o faca(esalonarea)pe numele ei.....sau gresesc?
problema e ca daca nu plateste ea esalonarea,noua ne opreste furnizarea utilitatilor....sau....din baniii de la intretinere plateste esalonarea(caci nu are saracuta de ea, bani...de unde sa-i ia?)asa ca noi am platit pina acum 166mil. la apa rece si toate esalonarile pe care nu a putut sa le onoreze#-o#-o....si sunt ffff putini locatari care isi dau seama de situatie!=D>pe deasupra se duc sa plateasca intretinerea inainte de afisarea listei:O
ce sa facem????X-(#-o:O
MULTUMESC PENTRU RASPUNS! Sper sa rezolv intr-un final cu problema asta!
presedinta imi spune mereu ca nu poate recalcula penalitatile,deoarece ar insemna sa strice toate listele din anul trecut....singura modalitate este sa-i puna toate penalizarile care vin de acum incolo,administratorei care a furat banii asociatiei(care locuieste tot la noi in bloc)
Este corect asa?
dupa parerea mea nu este....dar poate gresesc eu?
Multumesc mult,pentru raspuns! Dar am o problema mai grava,..nu avem comitet,iar presedinta este unica persoana angajata in comitet(nu vrea sa faca comitet,cum este normal)si toate hotararile le ia singura(ea hotaraste ,ea aproba)
Cel mai grav este ca nimeni nu realizeaza ce se intampla.
Cred ca le-a spalat creierul la toti.
Se alerteaza doar cand raman fara apa, fara utilitati....dar stunci e prea tarziu.....
CE SA FAC?????????? SA LE DESCHID OCHIII???/////?
MULTUMESC MULT,pentru raspuns! Dar la noi Presedinta taie si spanzura,deoarece e singura din comitet (adica nu vrea sa faca comitet).....si nimeni din bloc nu realizeaza ce se intampla.....se comporta mai rau decat un proprietar (STAPAN)de bloc....NU MAI STIU CE SA FAC SA LE ARAT LOCATARILOR(PROPRIETARILOR) REALITATEA.
EA comanda si Administratorul EXECUTA........cel mai grav este ca ea ii cere toti banii care sant incasati din intretinere si...plateste ea ce vrea din ei (utilitatile) altele ramanand neplatite.
Fosta administratora a DELAPIDAT130.000 RON si ea (presedinta actuala)ii plateste esalonarea de la Radet din banii incasati.
CE SA FAAAAC????CUM SA LE DESCHID OCHIII??
Pentru penalitatile calculate se pot trimite in judecata,proprietarii respectivi? AU INTRETINEREA PLATITA LA ZI...dar au contestat penalitatile si nu le-au platit(deoarece ele au venit la suma totala restanta de la furnizori(frauda fostei administratore)iar administratorul le-a impartit doar la restantieri,,,nu si fostei administratore,care locuieste tot la noi in bloc.
Multumesc anticipat pentru raspuns!
(EDITAT - Va rog sa mu mai folositi abuziv scrierea cu litere mari si sa nu mai postati mesaje consecutive.)
Bun seara! am si eu o intrebare in legatura cu calcularea penalitatilor procentuale de 0,2%.....la o suma de 180 ron,este posibil sa se calculeze o penalizare de 112ron dupa doa 30 zile? Care este formula de calcul?#-o......ca nu am reusit sa o descopar!!!!!
Buna ziua! Doresc sa stiu cum se calculeaza penalizarile procentuale si cele de la furnizori?
Fostul administrator nu a platit facturile asociatiei timp de 2 ani....penalizarile nu ar trebui calculate si platite de el?