in conditiile in care , dupa concursul de admitere la sng , sunt admis , unde se tin cursurile ? numai in bucuresti , sau mai exista si alte centre in tara ? multumesc anticipat !
buna ziua !
am o intrebare legata de completarea RBP . in conditiile in care activitatea firmei este 8-12 15-18 , angajatul va completa registrul 1 data pe zi sau de 2 ori ?
avnd in vedere ca paza buna trece primejdia rea , si pentru a fi mai catolici decat papa , parerea mea este ca se va completa la fiecare intrare in serviciu .
conform legii
Art. 4.
Registrul de bani personali prevăzut la art. 4 alin. (12) lit. i) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se completează zilnic de către personalul operatorului economic care îşi desfăşoară activitatea în unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, la începutul programului de lucru, fără ştersături sau modificări şi fără a lăsa spaţii neutilizate.
ok , multumesc . si in cazul in care doresc sa ajung la un acord cu viitorul angajator referitor la acest lucru , ce anume imi recomandati ? ( sa presupunem ca nici eu si nici angajatorul nu avem idee ce s-ar potrivi avand in vedere ca eu doresc sa acumulez experienta in domeniul juridic , iar el conform legii nu ma poate incadra din cauza faptului ca eu nu am licenta .
multumesc , insa nelamurirea mea este alta si desi am cautat in nomenclatorul de meserii nu m-am lamurit . spre exemplu , nu ma incadrez la consilier juridic avand in vedere ca nu am licenta in drept inca . unde m-as putea incadra ?