avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... student drept - ce profesie apare in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

student drept - ce profesie apare in cartea de munca

Doresc sa ma angajez . Avand in vedere ca nu sunt inca licentiata in drept , ce poate aparea in cartea de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 15 Octombrie 2014
In carnetul de munca nu se mai fac inregistrari incepand cu 01.01.2011 odata cu abrogarea Decretului nr.92/1976.

Functia dvs va fi cea mentionata in c.i.m. incheiat cu angajatorul respectiv.
multumesc , insa nelamurirea mea este alta si desi am cautat in nomenclatorul de meserii nu m-am lamurit . spre exemplu , nu ma incadrez la consilier juridic avand in vedere ca nu am licenta in drept inca . unde m-as putea incadra ?
Pana la absolvirea facultatii nu puteti fi incadrata in domeniul juridic.

Ati semnat c.i.m.?
Va puteti incadra in nr-o profesie care nu are legatura cu domeniul juridic,deocamdata sunteti absolventa a unei fac de drept si nu puteti profesa pana nu sustineti examenul de licenta.
nu am semnat cim . mentionez ca sunt studenta in mom de fata
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
ellena925, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Exista si pentru mine o posibilitate? ContSters40598 ContSters40598 Sunt student in anul IV la Facultatea de Drept . Vreau sa ma angajez in firma unchiului meu. Pe parcursul a doi ani, i-am facut toata documentatia necesara ... (vezi toată discuția)
Referent de specialitate juridica (referent juridic) ContSters45447 ContSters45447 Definitia profesiunii de JURIST este aceea de absolvent de DREPT, SPECIALITATEA STIINTE JURIDICE(etc), LICENTIAT. Ocupatia de CONSILIER JURIDIC, este aceea ... (vezi toată discuția)