avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... student drept - ce profesie apare in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

student drept - ce profesie apare in cartea de munca

Doresc sa ma angajez . Avand in vedere ca nu sunt inca licentiata in drept , ce poate aparea in cartea de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 15 Octombrie 2014
In momentul in care veti semna un c.i.m., atunci veti vedea si functia respectiva.
ok , multumesc . si in cazul in care doresc sa ajung la un acord cu viitorul angajator referitor la acest lucru , ce anume imi recomandati ? ( sa presupunem ca nici eu si nici angajatorul nu avem idee ce s-ar potrivi avand in vedere ca eu doresc sa acumulez experienta in domeniul juridic , iar el conform legii nu ma poate incadra din cauza faptului ca eu nu am licenta .

Vechime in specialitatea juridica nu puteti cumula intrucat nu aveti licenta luata.

Insa pentru a prinde "meserie" ar trebui sa fiti angajata la biroul/departamentul/serviciul juridic in functia de referent , de exemplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta? Cristina_M Cristina_M Buna ziua. Intrucat nu am gasit in legislatie raspunsul dorit sau nu am cautat unde trebuia apelez la amabilitatea dumneavoastra. Doresc sa angajez o ... (vezi toată discuția)
Exista si pentru mine o posibilitate? ContSters40598 ContSters40598 Sunt student in anul IV la Facultatea de Drept . Vreau sa ma angajez in firma unchiului meu. Pe parcursul a doi ani, i-am facut toata documentatia necesara ... (vezi toată discuția)
Referent de specialitate juridica (referent juridic) ContSters45447 ContSters45447 Definitia profesiunii de JURIST este aceea de absolvent de DREPT, SPECIALITATEA STIINTE JURIDICE(etc), LICENTIAT. Ocupatia de CONSILIER JURIDIC, este aceea ... (vezi toată discuția)