avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare in registrul de bani personali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare in registrul de bani personali

buna ziua !
am o intrebare legata de completarea RBP . in conditiile in care activitatea firmei este 8-12 15-18 , angajatul va completa registrul 1 data pe zi sau de 2 ori ?
avnd in vedere ca paza buna trece primejdia rea , si pentru a fi mai catolici decat papa , parerea mea este ca se va completa la fiecare intrare in serviciu .

conform legii
Art. 4.

Registrul de bani personali prevăzut la art. 4 alin. (12) lit. i) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se completează zilnic de către personalul operatorului economic care îşi desfăşoară activitatea în unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, la începutul programului de lucru, fără ştersături sau modificări şi fără a lăsa spaţii neutilizate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Mai 2015
ellena925, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 9 Mai 2015
Corect este sa inregistrati la fiecare intrare in serviciu. Daca salariatul respectiv, la ora 15, are o suma diferita in buzunar este culpabil de amend
La inceperea activitatii , in fiecare zi, se va completa acel registru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, are angajatorul dreptul sa-ti verifice portofelul ... Lucian D Lucian D Buna seara, Are angajatorul dreptul sa-ti verifice portofelul zilnic? Sa trebuiasca sa declari cu cati bani in portofel vii la servici si cu cati pleci? ... (vezi toată discuția)
Registrul de bani personali pfa nico82 nico82 Buna ziua! PFA fara salariati,utilizeaza casa de marcat trebuie sa intocmeasca registrul de bani personali? (vezi toată discuția)
Registru de bani personali doar pentru casier? zizizi zizizi Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu registrul de bani personali. Din cate am inteles legea, fiecare angajat care lucreaza in unitate trebuie sa ... (vezi toată discuția)