avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru de bani personali doar pentru casier?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru de bani personali doar pentru casier?

Buna ziua,

Am o intrebare in legatura cu registrul de bani personali. Din cate am inteles legea, fiecare angajat care lucreaza in unitate trebuie sa completeze registrul. Contabila insa zice ca numai persoana care incaseaza bani, este casier, foloseste casa de marcat trebuie sa completeze acest registru. Suntem 3 angajati, eu sunt administratorul si doar eu folosesc casa de marcat, doar eu incasez bani.

Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui sa interpretam aceasta lege.

Va multumesc!

O zi buna in continuare!

Zizi
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 07:56, 11 Mai 2015
... ''Art. 4. - Registrul de bani personali prevăzut la art. 4 alin. (12) lit. i) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se completează zilnic de către personalul operatorului economic care îşi desfăşoară activitatea în unitatea de vânzare a bunurilor sau de prestare a serviciilor, la începutul programului de lucru, fără ştersături sau modificări şi fără a lăsa... ''
Va spune, care anume din personalul unitatii?!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul de bani personali pfa nico82 nico82 Buna ziua! PFA fara salariati,utilizeaza casa de marcat trebuie sa intocmeasca registrul de bani personali? (vezi toată discuția)
Registru bani - ii norma venit hordymulberry hordymulberry Sunt ii la norma de venit. Nu am un loc anume unde muncesc si nici un program. Vand anumite produse direct catre client la locatia acestuia. Fiind ii am ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul de bani personali ellena925 ellena925 buna ziua ! am o intrebare legata de completarea RBP . in conditiile in care activitatea firmei este 8-12 15-18 , angajatul va completa registrul 1 data pe ... (vezi toată discuția)